неделя, 20 май 2018 г.

На ДАНС с любов


Три дни преди срещата на евролидерите в София читателите на моя блог показаха небивал интерес към публикацията “Враговете на властта”. Това не би ме учудило чак толкова, ако и преди се беше случвало някой да попадне пряко на статията от търсачка, и то с точното словосъчетание… То всъщност статия няма, има снимка, но търсачката на ДАНС е действала по точни указания...
 
Все не ми излиза от ума как ходиха да профилактират враговете на дядо Кирил – генерала от КГБ. Рекох си, и сега са им дали указания да издирят враговете на властта. (То снайперисти по покривите ще сложим, ама я пребъркайте интернета да видите какво става там…) Дирили, дирили, ама направо с ключови думи “враговете на властта”, та стигнали до моя скромен блог.
Очаквах някой да ме профилактира и мене, да ми поднесат някоя декларация, че няма да нападна фрау Меркел. Чунким баш в София някой ще я нападне – тя си има достатъчно ислямисти вкъщи.
Но – стига за враговете на властта!
Като говорим за статистика, другия път ще ви разкажа коя моя публикация държи абсолютния рекорд по четене в блога за мислещи хора.

Няма коментари: