събота, 27 ноември 2010 г.

Ала-бала


Е, хайде, стига ала-бала... Малко по-евтин -- да. Но в никакъв случай по-бърз.

4 коментара:

Анонимен каза...

щом видиш Вени Марковски хвърляй вестника в боклука

iliya каза...

колко пъти си ползвал интернет в щатите? масовия интернет там е пълен шит. комкаст пускат трохи на народа.

Иван каза...

Подобни заглавия се отнасят не толкова до реалността, колкото до способността на автора (в случая на интервюиращия) да мисли, и да говори на български, вкл. и за интернет.

1. "Нашият" означава притежаваният (или използваният) от нас, а "американският" - притежаваният (или използваният) от американците. Нима ние (вероятно се има предвид българите в България) използваме само един Интернет, а американците (в Америка) само (един) друг (и то различен)?

2. Какво е Америка? Не бяха ли ЦЕЛИ 2 континента? За кои американци става дума?

3. Интернет е съвкупност от технически ресурси и няма скорост. Уеб е съвкупност от уебстраници и (също) няма скорост. Скорост имат процесите, т.е. комуникацията с уеб. Вижда се че за измислилия заглавието Интернет е ... едно такова там.

Димитър Лъжов каза...

Към Илия - да ползвал съм близо 3 години американски интернет от различни доставчици... и не бих си позволил такъв коментар, ако не бях ползвал. Не ми е приятно да чета текстове от типа "Советский больной - самый здоровый больной в мире!" В моя коментар няма нищо лично към Марковски, не го познавам...Освен това манипулацията е не толкова за скоростта, колкото за цената. Какво значи скъп и евтин - хайде да не мерим в абсолютна стойност, а като процент от месечния доход на човек!